Alien IPTV
1 extra anslutning

Om du är osäker eller har frågor om valen för din IPTV-tjänst, vänligen läs fliken ”Viktigt”. Det är viktigt att du väljer och skriver in korrekt information för att säkerställa att du får din produkt så fort som möjligt.

För mer hjälp, tveka inte att kontakta oss.

Det ursprungliga priset var: 520kr.Det nuvarande priset är: 499kr.

Alien IPTV: Prisvärd IPTV med Kundnära Fokus

Letar du efter en prisvärd IPTV-leverantör som erbjuder högkvalitativ service och ett brett kanalutbud? Alien IPTV är det perfekta valet för dig som söker en pålitlig och kundcentrerad IPTV-upplevelse, med särskilt fokus på den nordiska marknaden. Låt oss utforska vad som gör Alien IPTV till ett utmärkt alternativ för dina TV-behov.

Varför Välja Alien IPTV?

Prisvärt Alternativ

Med Alien IPTV får du en kostnadseffektiv lösning utan att kompromissa med kvaliteten. Vi strävar efter att ge dig den bästa möjliga IPTV-tjänsten till ett överkomligt pris, vilket innebär att du kan spara pengar utan att förlora i upplevelse. Vår prissättning är transparent och rättvis, vilket gör det enkelt för dig att hitta ett abonnemang som passar din budget.

Engagerat Team

Vårt dedikerade team arbetar ständigt med att förbättra och utöka våra tjänster för att möta dina behov. Vi lyssnar på våra kunder och anpassar våra erbjudanden för att säkerställa att du alltid har tillgång till det bästa innehållet. Vår ambition är att ligga i framkant av IPTV-marknaden genom att kontinuerligt uppdatera och optimera våra tjänster.

Kundnära Support

På Alien IPTV värdesätter vi våra kunders tillfredsställelse. Vår support är alltid redo att hjälpa dig med eventuella frågor eller problem du kan stöta på. Vi erbjuder snabb och vänlig service som gör att du kan känna dig trygg med att dina behov blir tillgodosedda. Oavsett om du har tekniska frågor eller behöver hjälp med ditt abonnemang, är vi här för att hjälpa till.

Nordisk Fokus

Vi erbjuder ett omfattande utbud av svenska och nordiska kanaler för att ge dig en hemtrevlig känsla, oavsett var du befinner dig. Vårt fokus på den nordiska marknaden innebär att vi har en djup förståelse för vad våra kunder vill ha, och vi ser till att leverera det innehåll som är mest relevant och intressant för dig.

Internationellt Utbud

Alien IPTV ger dig möjligheten att utforska kanaler från hela världen. Vårt internationella utbud inkluderar nyheter, sport, och underhållning, vilket gör det enkelt för dig att hålla dig uppdaterad med vad som händer globalt. Oavsett dina intressen, har vi något för alla smaker.

Expanderande Utbud

Vårt kanalutbud växer ständigt för att säkerställa att du alltid har något nytt att upptäcka. Vi arbetar kontinuerligt med att lägga till nya kanaler och program, vilket innebär att du aldrig behöver bli uttråkad. Vår målsättning är att erbjuda en dynamisk och mångsidig TV-upplevelse som håller dig engagerad och underhållen.

Upptäck Fördelarna med Alien IPTV

Alien IPTV erbjuder en kostnadseffektiv och kundanpassad IPTV-upplevelse som gör det enkelt för dig att få ut det mesta av din TV-tid. Med vårt breda kanalutbud, engagerade team och kundnära support kan du vara säker på att du får en tjänst som verkligen är anpassad efter dina behov. Prova vår tjänst idag och upplev skillnaden själv!

Börja ditt Abonnemang Idag

Kontakta oss för mer information eller för att starta ditt abonnemang med Alien IPTV. Upptäck varför vi är det självklara valet för dig som vill ha en prisvärd och högkvalitativ IPTV-upplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår växande familj av nöjda kunder!

Viktiga Punkter

  • Prisvärdhet: Kostnadseffektiv IPTV-tjänst utan att kompromissa med kvalitet.
  • Engagemang: Ett dedikerat team som ständigt förbättrar tjänsten.
  • Kundsupport: Snabb och vänlig hjälp för alla dina frågor och problem.
  • Nordiskt Fokus: Ett stort utbud av svenska och nordiska kanaler.
  • Internationellt Utbud: Tillgång till kanaler från hela världen.
  • Expanderande Kanalutbud: Ständigt växande sortiment av kanaler och program.

Nytt Konto eller Förlängning

  • Nytt Konto: Välj om du inte har ett befintligt IPTV-konto.
  • Förlängning: Välj om du vill förlänga en befintlig prenumeration.

Välj Enhet för Nytt Konto

Om du väljer Nytt Konto, välj enhetstyp:

  1. Appar eller Formuler Box med XC Inlogg:
    • XC Inlogg: Använder användarnamn och lösenord.
  2. TViP Box:
    • MAC Adress: TViP-boxar använder MAC-adresser som börjar med 10:27
  3. MAG, Formuler Box med MAC (portal inlogg), STB App:
    • Portal Inlogg: Använder enhetens MAC-adress för inloggning.

Förlängning av Konto

  • Rätt Enhet: Välj samma enhetstyp som tidigare.
  • Username från M3U eller MAC: Ange användarnamn eller MAC-adress korrekt.

Automatiska Processer

  • Snabb Aktivering: Efter genomförd betalning skapas eller förlängs ditt konto automatiskt.
  • Snabb Bekräftelse: Ett bekräftelsemail skickas ut inom 10 minuter.

Viktigt

  • Läs All Text: Läs all information noggrant.
  • Kontakta Oss: Om du är osäker, kontakta oss för hjälp.
0