Välkommen till IPTV butiken

För att säkerställa att din IPTV-tjänst fungerar smidigt är det avgörande att du väljer rätt IPTV-service när du gör ett köp eller förlänger din tjänst. Om du råkar välja fel service kommer ditt köp eller din förlängning inte att gå igenom, och du kan behöva vänta längre eftersom vi då måste hantera det manuellt.

För att undvika detta problem, se till att kontrollera vilken tjänst du har genom att läsa det e-postmeddelande vi skickat till dig om din förlängning. Där hittar du all information du behöver för att göra rätt val. Vid förlängning är det viktigt att du endast fyller i ditt användarnamn eller MAC-nummer, inget annat. Observera att endast MAC-nummer som börjar med 10:27:BE eller 00:1A:79 är giltiga. Om du anger ett annat nummer, kommer du också att få vänta extra tid.

Om du är osäker på vilken tjänst du ska välja, kontakta gärna vår chattsupport så guidar vi dig genom processen. Vi finns här för att hjälpa dig.

När vi skickar din beställning, som inkluderar viktig kontoinformation, är det viktigt att du håller koll på din inkorg. Om du inte hittar vårt e-postmeddelande där, vänligen kontrollera även din spam- eller skräppostmapp, eftersom våra meddelanden ibland kan hamna där av misstag.

Skulle du fortfarande inte hitta e-postmeddelandet eller känna dig osäker, tveka inte att kontakta oss via chatten så hjälper vi dig vidare. Vi finns här för att säkerställa att allt går rätt till!

När du väljer en IPTV-tjänst är det viktigt att tänka på vad som passar dig bäst när det gäller service, användarupplevelse och tillgänglighet. De flesta IPTV-tjänster erbjuder ett liknande grundutbud av kanaler och funktioner, så det som verkligen skiljer dem åt är vilken service som bäst motsvarar dina förväntningar och behov.

Det bästa sättet att hitta rätt tjänst för dig är att testa olika alternativ. Genom att prova flera tjänster kan du se vilken som bäst uppfyller dina krav på stabilitet, kanalutbud och kundsupport. Många användare föredrar att kombinera en premiumtjänst med en mer kostnadseffektiv lösning för att få både bredd och stabilitet till ett bra pris. På så sätt har du alltid en backup om en tjänst skulle uppleva störningar, vilket ger dig en mer pålitlig och flexibel tittarupplevelse.

För att säkerställa att ditt konto fungerar som det ska, är det viktigt att du väljer rätt IPTV-service när du gör ett köp eller förlänger din tjänst. Om du inte väljer rätt service vid förlängning kan det leda till att din förlängning inte går igenom, vilket kan innebära en längre väntetid. För mer information, klicka på de två knapparna ovanför.

0