Viktigt meddelande om din beställning
Vad är skillnaden mellan våra tjänster

När vi skickar din beställning, innehållande kontoinformation och andra viktiga uppgifter, är det viktigt att du har koll på din inkorg. Om du inte hittar vårt e-postmeddelande i din inkorg, vänligen kontrollera din spam- eller skräppostmapp. Ibland kan våra meddelanden hamna där av misstag.

Om du fortfarande inte hittar e-postmeddelandet, tveka inte att kontakta vår kundsupport för vidare hjälp.

Valet mellan N1 IPTV, Alien IPTV och Mediahub IPTV beror på dina behov och budget:

  • N1 IPTV (Premium): För dem som vill ha det bästa när det gäller kanalutbud, kvalitet och funktioner.
  • Alien IPTV (Mellan+): För dem som söker en balans mellan kvalitet och pris med ett bra kanalutbud och HD-kvalitet.
  • Mediahub IPTV (Budget): För dem som vill ha en kostnadseffektiv lösning och kan nöja sig med ett mer grundläggande utbud och kvalitet.

För användare som vill maximera sina möjligheter och få det bästa av två världar, är det en mycket bra idé att kombinera Mediahub IPTV med antingen N1 IPTV eller Alien IPTV:

  • Kompletterande Utbud: Genom att kombinera en premium- eller mellantjänst med Mediahub får du ett bredare kanalutbud och fler valmöjligheter.
  • Kostnadseffektivt: Mediahub fungerar som en kostnadseffektiv backup eller sekundärtjänst, vilket ger flexibilitet till ett lågt pris.
  • Förbättrad Stabilitet: Om en tjänst upplever störningar eller buffring, har du alltid en alternativ tjänst att falla tillbaka på, vilket säkerställer en mer konsekvent tittarupplevelse.
0